Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu gibi olur.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Elektrikli kilitler, cazibe kesintisinden sonrasında dahi kapıyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı aksama korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları midein idealdir. Kapıları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Yangın bapları kullanım düzlükına bakarak, rengine gereğince ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması aşağıdaki gibidir

İşaretleme ve ışıklandırma: Yangın çıkış kapıları, yangın esnasında kolayca bulunabilmesi bağırsakin iyi konuaretleme ve müstacel hâlet aydınlatması ile donatılmalıdır.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sevap itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü kısım şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı midein oldukça anlayışlevsel şekilde vazife yapmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, estetik baplara en makul fiyatlarla ehil yetişmek sinein İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma selen alabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile müteallik Yangın Çıkış Kapısı her detaya değindiğimiz hatmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak için kullanılmaktadırlar.

Yangın bapsı; insan sağlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının yangın kapısı etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapsı ivedi çıkış bâtınin kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli etkili kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili Yangın Çıkış Kapısı kullanılmaktadır.

Report this wiki page